Νέα – Ενημερώσεις - mastrantonis-istiofora.gr
Νέα – Ενημερώσεις

Ψαρά – Ιούνιος 2018

Με αφορμή την 194η επέτειο του ολοκαυτώματος και τις αντίστοιχες εκδηλώσεις μνήμης που διοργανώθηκαν από το Δήμο Ψαρών, με την αμέριστη συμπαράσταση του νυν δημάρχου Κ. Βρατσάνου αλλά και του τέως δημάρχου Μ. Αγαπούση έγινε πραγματικότητα και ένα πολυετές «όνειρο». Αυτό της παρουσίασης της σειράς των έργων «Υδρα-Σπέτσες-Ψαρά» στο ηρωικό νησί που παρέμενε ο μοναδικός προορισμός του τριπτύχου που δεν είχαν παρουσιαστεί.

Έμελε επίσης να είναι και η πρώτη έκθεση που φιλοξενούταν στο νησί στη νεοανεγερθείσα αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων, όπως και άλλες ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις & εκδηλώσεις, και που παράλληλα με άλλα έργα που είχαμε την ευκαιρία και χαρά να γνωρίσουμε από κοντά, σηματοδοτούν το πάθος, όραμα και ζέση των ανθρώπων του (συμπεριλαμβανομένης της τρέχουσας & προηγούμενης δημοτικής αρχής) για ανάπτυξη τόσο σε οικονομικό όσο και σε πολιτιστικό επίπεδο.

Έκθεση: 1821-1827 Μεγάλες Ναυμαχίες

1821-1827 Μεγάλες Ναυμαχίες

Στις 27 Ιανουαρίου 2010 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης «1821-1827 Μαγάλες Ναυμαχίες» που περιλάμβανε την ομότιτλη σειρά 15 έργων φιλοτεχνημένων με την ιδιαίτερη μικτή τεχνική του Παναγιώτη Μαστραντώνη. Μπορείτε να δείτε όλους τους πίνακες στη αντίστοιχη σελίδα του site.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Βρετανός πρέσβης Dr David Landsman, ο Ρώσος πρέσβης Vladimir Chkhikvishvili, οι στρατιωτικοί ακόλουθοι των πρεσβειών της Ρουμανίας Adrian I. Duta και της Βρετανίας, καθώς και εκπρόσωποι του πολιτιστικού τμήματος της Γαλικής πρεσβείας.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στην γκαλερί Estudio στην Κηφισιά και διήρκησε από τις 27 Ιανουαρίου έως τις 27 Μαρτίου 2010.

Τα περιεχόμενα έργα & σχέδια που δημοσιεύονται σε αυτόν τον ιστότοπο υπόκεινται στην ελληνική & διεθνή νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων. Κάθε αξιοποίηση, αναδημοσίευση, επεξεργασία, αποθήκευση, ανατύπωση ή και αναπαραγωγή απαιτεί προηγούμενη έγγραφη άδεια του καλλιτέχνη.